ΠΑΟΚ: Ζήτησε προθεσμία μέχρι την Κυριακή ο Κοεντράο
Ο 31χρονος συμφώνησε στο οικονομικό σκέλος με την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά ζήτησε 48 ώρες για να απαντήσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φάμπιο Κοεντράο ολοκλήρωσε τη παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκεί που συζήτησε όλα όσα αφορούν το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας που του πρότεινε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Ο 31χρονος Πορτογάλος έδειξε να είναι θετικός με τα όσα άκουσε από τους «ασπρόμαυρους», ειδικά στο οικονομικό σκέλος, όμως ζήτησε προθεσμία 48 ωρών για να απαντήσει.
Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν αρνητικοί στο συγκεκριμένο αίτημα του Πορτογάλου και πλέον τον περιμένουν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προτάθηκε.
Ο Κοεντράο θα επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου στην Πορτογαλία και οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν την οριστική απάντησή του, και εφόσον αυτή είναι θετική, δεν αποκλείεται να συμβεί ό,τι και στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα, με τον Κοεντράο να ταξιδεύει απ' ευθείας για την Ολλανδία.
«Μαύρη» προειδοποίηση από το φλεγόμενο Ιράν κατά αμερικανικών πληγμάτων - Πάνω από 450 οι νεκροί διαδηλωτές
Ψυχρή εισβολή: Πολικές θερμοκρασίες από το βράδυ - Πού θα χιονίσει στην Αττική
Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς που έτρεχαν με μηχανές και έκαναν σούζες - Τα βίντεο στα social media
«Επικίνδυνο»: Η Google απέσυρε ορισμένες απαντήσεις επισκόπησης AI μετά από κίνδυνο για την υγεία των χρηστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




