Κλήρωση Europa League: Στα... μαλακά η ΑΕΚ, ελπίδες για Ατρόμητο και Αρη
Με Χόνβεντ ή Κραϊόβα η ΑΕΚ, με Λέγκια πιθανότατα ο Ατρόμητος και με Μόλντε ο Αρης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Κλήρωση Europa League: Με τη νικήτρια του ζευγαριού Χόνβεντ (Ουγγαρία) - Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (Ρουμανία) κληρώθηκε η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σε Ουγγαρία ή Ρουμανία στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στο (άδειο, λόγω τιμωρίας) Ολυμπιακό Στάδιο στις 15 Αυγούστου.
Ο Ατρόμητος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της σλοβακικής Ντουνάισκα Στρέντα (25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου), θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) – Κουόπιο (Φινλανδία), με το πρώτο ματς εκτός έδρας και τη ρεβάνς να γίνεται στο Περιστέρι.
Ο Αρης, τέλος, εφόσον ξεπεράσει την κυπελλούχο Κύπρου, ΑΕ Λεμεσού (επίσης 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου), θα βρει μπροστά του τη νικήτρια του ζευγαριού Μόλντε (Νορβηγία) – Τσουκαρίτσκι (Σερβία), με το πρώτο ματς εκτός έδρας και τη ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος κληρώθηκε με την Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, έμαθε ότι, αν αποκλειστεί από την Βικτόρια Πλζεν, θα αντιμετωπίσει στον αντίστοιχο του Europa League την βελγική Αντβέρπ.
Εφόσον Ατρόμητος και Αρης ξεπεράσουν τους πρώτους αντιπάλους τους, θα δώσουν το παρών στην κλήρωση των πλέι οφ του Europa League (5 Αυγούστου), στην οποία θα είναι δεδομένα παρούσα η ΑΕΚ, αφού το πρώτο της παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο θα διεξαχθεί τρεις ημέρες μετά την κλήρωση.
«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει καταστεί συνώνυμο της διαφθοράς» -Μύδροι της Κοβέσι κατά της κυβέρνησης
Η τραγική ιστορία της Wendy: Γιατί ενώ είναι υγιής ταξιδεύει στην Ελβετία για να βάλει τέλος στη ζωή της
Φλωρεντία: Τουρίστρια προκάλεσε ζημιά 5.000 (!) ευρώ στο συντριβάνι του Ποσειδώνα γιατί ήθελε να πιάσει τα... γεννητικά όργανα
Και πού ξέρει η Κοβέσι τη διάκριση των εξουσιών; - «Δεν θέλω ου!» (Ep28)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




