Γυναίκα διαιτητής στο Super Cup Ευρώπης: Η Στεφανί Φραπάρ σφυρίζει το Λίβερπουλ - Τσέλσι
Γράφει ιστορία η κορυφαία Γαλλίδα διαιτητής που την περασμένη σεζόν σφύριξε ακόμη και στη γαλλική Ligue 1🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ιστορική απόφαση έλαβε η UEFA, καθώς επέλεξε τη Γαλλίδα διαιτητή Στεφανί Φραπάρ για να διευθύνει το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.
H 35χρονη ρέφερι γράφει ιστορία διότι γίνεται η πρώτη γυναίκα, η οποία θα σφυρίξει όχι μόνο σε τελικό, αλλά γενικώς σε παιχνίδι ανδρών ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρόκειται πάντως για την κορυφαία θηλυκή «σφυρίχτρα» στον πλανήτη καθώς ήταν η πρώτη Γαλλίδα που τον περασμένο Απρίλιο έπαιξε στην αναμέτρηση της Ligue 1 μεταξύ Αμιάν και Στρασμπούρ.
Παράλληλα, η Φραπάρ ήταν διαιτητής και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, όπου αναμετρήθηκαν οι ΗΠΑ και η Ολλανδία. Στο πλευρό της επίσης θα έχει γυναίκες, καθώς βοηθοί της ορίστηκαν η συμπατριώτισσά της, Μανουέλα Νικολιζί και η Μισέλ Ο' Νιλ από την Ιρλανδία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τούρκος ελίτ ρέφερι, Τζουνέιτ Τσακίρ.
Απίστευτο: Επιστήμονες κατέγραψαν φάλαινα φυσητήρα να γεννά - Οι κοινωνικές συμπεριφορές που παρατήρησαν
Τα πρώτα 130 «ραβασάκια» από τις κάμερες ΑΙ - Αυτές είναι οι πιο συχνές παραβάσεις
Παρέμβαση Σεβαστίδη για Τέμπη: Πρόσωπα με βουλευτική ασυλία εργαλειοποιούν τη δίκη και πουλάνε σόου
Εργατικό δυστύχημα στο Άστρος Κυνουρίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τον φρικτό θάνατο των δύο ανδρών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




