Εθνική μπάσκετ: Εντυπωσιακή και πάλι στο δεύτερο τεστ με Ιράν!
Με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η εθνική ομάδα συνέτριψε το Ιράν 88-58 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο «Ακρόπολις»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι διεθνείς της Εθνικής ομάδας μπάσκετ πέτυχαν μία ακόμη εύκολη νίκη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Κρήτη, προσφέροντας όμορφο θέαμα και επικρατώντας του Ιράν με 88-58. Ο κόσμος αποθέωσε την εθνική ομάδα, που πλέον ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στο Ακρόπολις. Ο Γιάννης είχε απίστευτο κέφι με 19 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ενώ έβγαλε και πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του. Συνολικά τέσσερις διεθνείς είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Μπουρούσης, Λαρεντζάκης, Μάντζαρης, Κ. Αντετοκούνμπο και Σαλούστρος.
Τα Δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58
Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Κόνιαρης 5, Αθηναίου, Καλάθης 5, Σλούκας 2, Παπαγιάννης 5, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 10, Παπαπέτρου 11, Βασιλόπουλος 6, Αντετοκούνμπο Γ. 19 (13ρ), Αντετοκούνμπο Θ. 6, Μήτογλου 10.
Στο μεταξύ, ο γκαρντ/φόργουορντ του Περιστερίου Χρήστος Σαλούστρος, «κόπηκε» από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη αθλητές, πριν από το «Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank» (16-18 Αυγούστου).
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



