Πήρε Φάουστο Τιένθα Νούνιες ο Παναθηναϊκός
Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φάουστο Τιένθα Νούνιες είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο 29χρονος Ισπανός, όπως όλα δείχνουν, αποτελεί την επιλογή του Νίκου Νταμπίζα για τη θέση του «6αριου» στην ομάδα καθώς τις τελευταίες ημέρες είχε ληφθεί η οριστική απόφαση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.
Κι όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι» τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (11/9) έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Φάουστο που έμεινε ελεύθερος από την Εξτρεμαδούρα τον περασμένο Ιούλιο.
Ο Ισπανός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ έπαιξε και σε Αλκορκόν, Οσασούνα, Μπέτις, Μελίλα και Εξτρεμαδούρα, με την οποία είχε 30 αγώνες την περασμένη σεζόν πετυχαίνοντας και δύο γκολ.
Διαβάστε ακόμη
Το «κοιτάξτε μας» του Μακρόν, το άδειασμα της Σδούκου στον Άδωνι και το μήνυμα Ανδρουλάκη με την επιλογή Βαρδακαστάνη
Ένοπλη επίθεση κατά Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Όταν η αμερικανική καθημερινότητα «χτυπά» την πόρτα της ελίτ
Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση: Σε ποιους τρεις τομείς ρίχνει το βάρος
Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





