• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   12.09.2019 23:32
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Μουντομπάσκετ 2019: Χρούμπαν και Σατοράνσκι «υπέγραψαν» τη νίκη της Τσεχίας

Οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές των Τσέχων έκαναν double double «τρελαίνοντας» την άμυνα της Πολωνίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Η Τσεχία απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι φέτος «κέρδισε» με το σπαθί της την παρουσία τους στην πρώτη 8άδα του Μουντομπάσκετ. Η ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Πολωνίας (94-84) στο δεύτερο ματς της ημέρας για τους αγώνες κατάταξης 5-8.

Καταπληκτικό παιχνίδι για τους νικητές έκανε ο Βόιτσεχ Χρούμπαν, που σημείωσε double double, με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ. Φοβερός ήταν κι ο Σατοράνσκι, που έκανε επίσης double double, με 22 πόντους και 12 ασίστ. Από κοντά κι ο Μπόχατσικ, με 21 πόντους και 5/8 τρίποντα.

Η Τσεχία κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό το πέτυχε γιατί κέρδισε τη μάχη των ριμπάουντ (είχε 21 έναντι μόλις 8 της Πολωνίας στο 20λεπτο), αλλά και πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Η Τσεχία τελείωσε το ημίχρονο έχοντας 67% από τα 6.75μ. (8/12 τρίποντα) και 47% στα δίποντα. 

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο, με την Πολωνία να ασκεί ασφυκτική πίεση στην περιφέρεια, αποτρέποντας ελεύθερα μακρινά σουτ. Η τετράδα των Βαζίνσκι, Σλότερ, Κούλιγκ, Πονίτκα έκανε πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι, με την ομάδα του Μάικ Τέιλορ να ισοφαρίζει στο 30' σε 63-63. Η τέταρτη περίοδος ήταν συναρπαστική, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, την Πολωνία να προσπαθεί να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την προσπάθεια στην άμυνα, αλλά ατύχησε, γιατί βρήκε απέναντί της την καταπληκτική τριάδα των Χρούμπαν, Σατοράνσκι και Μπόχατσικ.

Η Τσεχία θα αντιμετωπίσει στην «μάχη» για την 5η θέση τη Σερβία.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 35-43, 63-63, 84-94

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σελ 9 (3), Κούλιγκ 12, Πονίτκα 11 (2), Σλότερ 12, Βαζίνσκι 22 (3), Μπαλτσερόβσκι, Κρουζέτσκι 4, Κόζαρεκ 3 (1), Σοκολόβσκι 2. Χριτσάνιουκ 9 (3).

ΤΣΕΧΙΑ: Άουντα 1, Χρούμπαν 24 (4), Πέτερκα 9, Πούρμπλα 5, Σατοράνσκι 22 (2), Μπάλβιν 9, Μπόχατσικ 21 (5), Κριζ, Πάλιζα, Πέτερκα 9 (1), Σίρινα 3 (1). 

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • εθνική Πολωνίας
  • Εθνική Τσεχίας (27430
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr