Τσιτσιπάς: Εβαλε την Ευρώπη μπροστά με νίκη επί του Φριτζ
Ο Ελληνας τενίστας συνέχισε την ανοδική του πορεία με πρώτη νίκη στο Laver Cup επί του Τέιλορ Χάρι Φριτζ με 6-1, 1-6, 10-7🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η δεύτερη νίκη της ομάδας της Ευρώπης επί της Μεικτής Κόσμου ήρθε από τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος μετά από 73 λεπτά έκαμψε την αντίσταση του Τέιλορ Χάρι Φριτζ. Ο αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ με τον Ελληνα τενίστα που είναι Νο 7 στον Κόσμο να έχει συνέχεια το προβάδισμα.
Με δύο μπρέικ στο 1ο και στο 7ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5-2 και «καθάρισε» το πρώτο σετ. Στο 8ο γκέιμ ο Ελληνας τενίστας ήταν αποστομωτικός καθώς έκανε το 6-2 χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος.
Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο 2ο σετ με τον Έλληνα τενίστα να κάνει μία μεγάλη κοιλιά και τον Αμερικανό (Νο 30 στον Κόσμο) να πιέζει με ρίσκο στο σερβίς. Στο 2ο και στο 6ο γκέιμ ο Φριτζ έκανε μπρέικ στον Τσιτσιπά και επικράτησε άνετα με 6-1.
Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου ο Τσιτσιπάς επανήλθε στον αγώνα, βρήκε την… έμπνευση του και προηγήθηκε 3-1. Διατήρησε το προβάδισμα ασφαλείας και με 10-7 έκανε το 2-1 σετ και πήρε τη νίκη.
Της νίκης του Τσιτσιπά είχαν προηγηθεί η νίκη του Αυστριακού Τιμ επί του Καναδού Σαποβάλοφ με 6-4, 5-7, 13-11 και η ισοφάριση της Μεικτή Κόσμου με τον Αμερικανό Σοκ που επικράτησε 6-1, 7-6 (3) τον Ιταλό Φονίνι.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




