Ρίγη συγκίνησης: Υψώθηκε το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ(pics)
Έντονα συναισθήματα στο 2ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ρίγη συγκίνησης στο ΟΑΚΑ στο 2ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όρθιους να χειροκροτούν, να συγκινούνται και να φωνάζουν συνθήματα με τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών του συλλόγου, του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Μια στιγμή που προκάλεσε έντονα συναισθήματα ήταν αυτή στην οποία το μεγάλο λάβαρο με την μορφή του Θανάση Γιαννακόπουλου υψώθηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ. «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους Παύλο και Θανάση, οι οποίοι μας παρακολουθούν από εκεί ψηλά και βλέπουν αν κάνουμε τα πράγματα σωστά. Παύλος και Θανάσης έβαλαν τα θεμέλια και έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην ελίτ της Ευρώπης», δήλωσε συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βράβευσε τον Πανιώνιο που κατέκτησε το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή παιδιών γεννημένων το 2007 καθώς και όλους τους νεαρούς αθλητές που μετείχαν στην διοργάνωση. Τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ έκλεψε το πανέμορφο Jumbotron που λειτούργησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πρόσφερε εικόνα σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Πριν από την τελετή ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την φανέλα του για την σεζόν 2019-20. Η παρουσίαση αυτή έγινε με πρωτότυπο τρόπο καθώς η νέα εμφάνιση των «πρασίνων» έκανε βόλτες στον αέρα μέσω ενός drone!

Το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ έδωσαν ο CEO της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου όπως κι ο γενικός γραμματέας της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής. Τετ α τετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




