Formula 1: Πήρε την pole position και στο Σότσι ο απίθανος Λεκλέρκ
Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο Μονεγάσκος με τη Φεράρι ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντυπωσιακός ήταν για άλλη μια φορά στις κατατακτήριες δοκιμές ο Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος οδηγός της Φεράρι ήταν ο ταχύτερος όλων και με χρόνο 1.31.628 κατέλαβε την πρώτη θέση και θα εκκινήσει από την pole position στο γκραν πρι του Σότσι στη Ρωσία.
Ο Λεκλέρκ ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε το 1.32 και για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα πήρε την pole position. Δίπλα του θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος στο τέλος κατάφερε να ξεπεράσει τον Φέτελ. Ο Γερμανός που είναι τρίτος θα έχει δίπλα του στην εκκίνηση τον Φερστάπεν.
Ο Μπότας πάντως ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Λεκλέρκ και έξι δέκατα από τον Χάμιλτον και έμεινε πέμπτος, δείχνοντας ότι δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του.
Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Σάινθ, Χούλκενμπεργκ , Νόρις, Γκροσζάν και Ρικιάρντο.

Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



