Καλαμαριά: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον θάνατο του φιλάθλου του Απόλλωνα
Ένα κυριακάτικο απόγευμα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, έμελλε να είναι και το τελευταίο του...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης του τοπικού Απόλλωνα με τον AOX Κισσαμικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2, δύο φίλαθλοι της Καλαμαριάς διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει από τις σκάλες στο τσιμέντο και να χτυπήσει στο κεφάλι.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο φίλους, οι οποίοι πήγαν μαζί στο γήπεδο αλλά την ώρα του αγώνα είχαν λογομαχία. Δυστυχώς το χτύπημα απέβη μοιραίο, καθώς ο φίλαθλος -που ήταν μάλιστα προχωρημένης ηλικίας- υπέκυψε στα τραύματά του προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Στο βίντεο που δημοσιεύει το flashnews.gr, φαίνεται μετά τη λογομαχία που είχαν να τον πλησιάζει κάποιος άλλος επίσης ηλικιωμένος άντρας και να τον απωθεί με δύναμη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



