• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχουςΣυνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στο Παλαιό Φάληρο για παράνομη οπλοκατοχή και πλαστογραφίαΣοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστριαΝέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
δημοφιλές τώρα: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων – Στέλνονται τα πρώτα ραβασάκια
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.10.2019 18:35
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Μελισσανίδης: «Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι τα έργα θα τρέξουν γρήγορα»(vids)

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συναντήθηκε με Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Οι κ.κ. Μελισσανίδης, Πατούλης και Βούρος(intime)
Οι κ.κ. Μελισσανίδης, Πατούλης και Βούρος(intime)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Πατούλης προχώρησαν σε δηλώσεις όπου εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία των έργων.

Με την είσοδο της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στο γραφείο του Γιώργου Πατούλη, εκείνος τους καλωσόρισε λέγοντάς τους «Σαν το σπίτι σας εδώ», με την απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ να είναι: «Δεν θέλουμε φωτογραφίες, το γήπεδο θέλουμε, να τελειώνουμε».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ανέφερε ότι «Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει  να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης υποστήριξε ότι «Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα».

Ενώ με τη σειρά του ο δήμαρχος Νέας  Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ανέφερε ότι «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε ακόμη

«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους

Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει

Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»

Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Δημήτρης Μελισσανίδης
  • Γιώργος Πατούλης
  • ΑΕΚ
  • Γιάννης Βούρος
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr