
Αρωμα «σελεσάο» για τον Ντάγκλας Αουγκούστο, φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας (pics)
Ο μέσος του ΠΑΟΚ συμμετέχει στις προπονήσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας ενόψει του τουρνουά της Τενερίφης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας βρίσκεται ήδη στη Γκραν Κανάρια και ξεκίνησε προετοιμασία για το τουρνουά της Τενερίφης, όπου θα αντιμετωπίσει αρχικά την ομάδα των ΗΠΑ. Οι «καριόκας» ετοιμάζονται για το μεγάλο στοίχημα που έχουν μπροστά τους, το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Κολομβία από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου του 2020.
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της «Σελεσάο» βρίσκεται και ο μέσος του ΠΑΟΚ Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο 22χρονος είναι ένας από τους τυχερούς του ρόστερ που φοράει το εθνόσημο της Βραζιλίας. Ήδη ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία από τις προπονήσεις, όπως και η Ομοσπονδία της Βραζιλίας με τον άσο του ΠΑΟΚ σε πρώτο πλάνο.
Διαβάστε ακόμη
Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


