
Ρικ Πιτίνο ο εμψυχωτής: Οι αγκαλιές και η επιβράβευση στους παίκτες του Παναθηναϊκού (pics)
Στη διάρκεια του αγώνα με την Μπασκόνια ο 67χρονος προπονητής δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει τους παίκτες του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο μπάσκετ ο τομέας της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικός γεγονός που ο Ρικ Πιτίνο γνωρίζει πολύ καλά. Ο Αμερικανός τεχνικός όπως πέρσι έτσι και φέτος έθεσε πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του το θέμα της επικοινωνίας με τους παίκτες του.
Στη διάρκεια του αγώνα με την Μπασκόνια ο 67χρονος προπονητής δεν σταμάτησε να τους ενθαρρύνει, να τους συγχαίρει, να τους αγκαλιάζει και να τους ωθεί ώστε να δώσουν τον καλύτερο δυνατό τους εαυτό. Αρκετοί καλαθοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων ο Τζιμέρ Φριντέτ έδειξε να αισθάνεται ακόμη πιο άνετα στην ομάδα.
Ο Πιτίνο έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με κάθε παίκτη ξεχωριστά και το επόμενο διάστημα αυτή η επαφή θα συνεχιστεί προκειμένου να γίνουν από όλους κατανοητοί οι ρόλοι αλλά και να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή επικοινωνία.
Δείτε χαρακτηριστικές στιγμές από το παιχνίδι που φανερώνουν το δέσιμο του προπονητή με τους παίκτες:





Τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Φόβοι για νέα ένταση στο Αιγαίο - «Υπάρχουν τα σπέρματα μιας κρίσης»
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες «στρέφουν» το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες σε Ελλάδα και Κύπρο
Ένας μύκητας που «τρέφεται» με ακτινοβολία: Σοκαριστική ανακάλυψη επιστημόνων στο Τσερνόμπιλ
Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Νιόπαντρο ζευγάρι σε γαμήλιο ταξίδι δύο από τα θύματα - Συγκλονιστικές μαρτυρίες και βίντεο-σοκ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



