
ΠΑΟΚ: Κινείται νομικά κατά όσων υιοθετούν τα ψεύδη εναντίον του Ιβάν Σαββίδη
Η πρώτη κίνηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μετά το ανυπόστατο ρεπορτάζ του ΟΝΕ channel, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να κινηθεί εναντίον όσων ΜΜΕ υιοθετούν τα ψεύδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE Channel, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, και ανέφερε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Ξάνθη, έφερε λίγο αργότερα την πρώτη οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έκανε λόγο για γελοιότητες και παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων ενώ προανήγγειλε ότι «η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες».
Στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν μένουν μόνο εκεί καθώς με δεδομένο ότι η λάσπη και τα ανυπόστατα ψεύδη εις βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, υιοθετείται από μερίδα των ΜΜΕ, προχωρούν και στο επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί νομικά σε βάρος όλων των ΜΜΕ που υιοθετούν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. «Το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δεδομένο και το αναγνωρίζουμε, το να υιοθετούνται όμως ψεύδη είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να το αντιληφθεί όποιος έχει στοιχειώδη κρίση, διαβάζοντας επιμελώς τις δήθεν αποκαλύψεις» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.
Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



