• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τουςΧάος στους δρόμους της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας Byron - Ο χάρτηςΚακοκαιρία Byron: Απίστευτες εικόνες στον Άλιμο - Αυτοκίνητα επέπλεαν σε δρόμους - ποτάμιαΈγκυος εγκλωβίστηκε σε πλημμυρισμένο σπίτι στη Νέα Πέραμο - Ποτάμια οι δρόμοι
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   09.12.2019 18:27
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Καμπερίδης ή Σούμποτιτς για τον πάγκο

Αναλαμβάνει διοίκηση Πρωτοδικείου στον μπασκετικό Άρη - κάνει πίσω ο Γουλιέλμος

Υπό την πίεση για διοικητικές αλλαγές, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα συναινέσει στο αίτημα για διορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου που θα συσπειρώσει την οικογένεια του Άρη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Δημήτρης Γουλιέλμος (αριστερά) με τον Χάρη Παπαγεωργίου (Ιntime)
Ο Δημήτρης Γουλιέλμος (αριστερά) με τον Χάρη Παπαγεωργίου (Ιntime)

Ντόμινο εξελίξεων στον μπασκετικό Άρη μετά την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Δημήτρης Γουλιέλμος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και βγαίνει από το διοικητικό κάδρο προκειμένου να συσπειρωθεί η οικογένεια του Άρη.

Ο Γουλιέλμος θα συναινέσει στο αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη στο Πρωτοδικείο για ορισμό Διοικούσας Επιτροπής στην οποία θα παραμείνει πρόεδρος ο Χάρης Παπαγεωργίου. 

Μιλώντας στον «Arena FM» για την απόφασή του, ο Δημήτρης Γουλιέλμος τόνισε: «Με δεδομένο το γεγονός ότι αν είμαι εγώ σε πρώτο φόντο στην ΚΑΕ, δεν βοηθάει την οικογένεια του Άρη να ενωθεί, αποφασίσαμε με τον Ερασιτέχνη και τον Χάρη Παπαγεωργίου, να βγω από το φόντο και να γίνει μια ενωτική Διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα ενώσει όλο τον κόσμο του Άρη και με αυτή θα ψάξει να βρει τη λύση για να σωθεί η χρονιά. Συμφωνήσαμε με τον Λευτέρη Αρβανίτη, πως ο Ερασιτέχνης θα κάνει την αίτηση και εγώ θα συναινέσω. Καλό θα ήταν, να γίνει ακόμη και αύριο αυτό. Συμφωνήσαμε πως θα είναι ο Χάρης Παπαγωργίου, Πρόεδρος της συγκεκριμένης Διοίκησης.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος εξήγησε ακόμη πως «πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, πρέπει να βγω από το κάδρο, γιατί δεν κάνω καλό στην ομάδα. Μου το έχουν πει πολλές φορές κι επειδή η ομάδα είναι πάνω από όλα, δεν είναι ώρα να βάζουμε προσωπικούς εγωισμούς μπροστά και είναι καθήκον μου να τους ακούσω και να δεχθώ αυτό που μου προτείνουν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα μόνος μου να εμπνεύσω τον κόσμο και να πετύχει η ομάδα μου. Ελπίζω και εύχομαι πως η Διοίκηση Πρωτοδικείου θα πετύχει και θα εμπνεύσει, για να βγούμε από τις δύσκολες συνθήκες. Είναι μια πολύ σκληρή στιγμή για εμένα, αλλά ο Άρης είναι πάνω από όλους και από όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν στην προσπάθειά μου και την αγκάλιασαν. Θέλω να παρακαλέσω, τους απλούς Αρειανούς, να αγκαλιάσουν τη νέα Διοίκηση και να της δώσουν δύναμη. Όποιος νέος προπονητής έρθει, θα πρέπει η ομάδα να τον αγκαλιάσει και ο κόσμος να είναι ο κινητήριος μοχλός του. Να γεμίσει το Παλέ και να βρει η ομάδα τη δύναμή της. Πέρυσι, τον Ιανουάριο, ήμασταν με δυο νίκες. Είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει κανείς μια ομάδα σαν τον Άρη. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και είναι νωρίς από τώρα, για να ξεγράψουμε τον Άρη.

Καμπερίδης ή Σούμποτιτς για τον πάγκο

* Στο μεταξύ ο Σάββας Καμπερίδης και ο Λευτέρης Σούμποτιτς είναι οι επικρατέστεροι για τον πάγκο του Άρη, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Σούλη Μαρκόπουλου. Ήδη έχει γίνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Σάββα Καμπερίδη.

Διαβάστε ακόμη

Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari

Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων

Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αρης
  • Δημήτρης Γουλιέλμος
  • μπάσκετ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr