Ερντογάν: «Θέλουμε τον Σέιν Λάρκιν στην Εθνική Τουρκίας»
Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ενήμερος για την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να δοθεί τουρκικό διαβατήριο στον άσο της Εφές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Τούρκοι προσφέρουν γη και… ύδωρ στον Σέιν Λάρκιν προκειμένου να τον δουν ντυμένο με τα χρώματα της Εθνικής τους ομάδας στην αμέσως επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Μάλιστα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε απόλυτα ενήμερος με την προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να δοθεί στον MVP της Euroleague τουρκικό διαβατήριο.
«Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο. Θέλουμε αυτόν τον παίκτη στην Εθνική μας ομάδα, ξέρουμε πως μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχει η Τουρκία τους στόχους της», είπε ο Ερντογάν σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο σταρ της Αναντολού Εφές δηλώνει άκρως ικανοποιημένος από την αποδοχή του κόσμου και τις συνθήκες που βρήκε στην Τουρκία, ενώ δήλωσε θετικός στο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας. Θυμίζουμε πως με τον ίδιο τρόπο έπαιξαν στο πρόσφατο παρελθόν ο Μπόμπι Ντίξον αλλά κι ο Σκότι Ουίλμπεκιν.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




