ΝΒΑ: Με 30άρα του Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες (pics+vid)
«Διπλός» ξανά ο Γιάννης με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με 30 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους 15 από τους οποίους στην τέταρτη περίοδο, οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από την ήττα στο Σαν Αντόνιο, κερδίζοντας στο Όκλαντ τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 107-98. Αυτή ήταν η τρίτη στη σειρά νίκη των Μπακς στην έδρα των Γουόριορς, αλλά η πρώτη στο νέο Chase Center.
O Greek Freak είχε ακόμη 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ τον ακολούθησε ο Μίντλετον με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Διαβάστε ακόμη
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά σήμερα» - «Δεν παραδινόμαστε» λέει η Τεχεράνη
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




