Αιφνιδιαστικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ παρουσία εισαγγελέα
Περισσότεροι από δέκα ελεγκτές της οικονομικής αστυνομίας τσέκαραν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της ΕΠΟ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα από 10 άτομα από την οικονομική αστυνομία, έπειτα από καταγγελία που υπήρξε, έσπευσαν στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή προκειμένου να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία. Πάντως στα γραφεία της ΕΠΟ προκάλεσε απορίες ο μεγάλος αριθμός των ελεγκτών. Μετά το πέρας του ελέγχου η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».
Σημειώνεται ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε κατακρίνει το διοικητικό μοντέλο της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας, ενώ εκτενής ήταν η αναφορά για το ίδιο ζήτημα και από την πλευρά του Ολυμπιακού στην επιστολή που είχε στείλει προς Αυγενάκη και FIFA/UEFA.
Το ζήτημα των οικονομικών της ΕΠΟ είχαν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» και στη συνάντηση που είχε η διοίκηση της ΠΑΕ με τον υφυπουργό Αθλητισμού τον περασμένο Νοέμβριο παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Σε μια λεπτή κλωστή η εκεχειρία: Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο και το Ιράν απειλεί με αντίποινα
«Η γέφυρα του πουθενά»: Επτά χρόνια χτίζεται στην Κόνιτσα με κόστος 650.000 ευρώ - Φτάσαμε στην έκτη παράταση
Πλήθος κόσμου στην Arena Nationala για τον λαϊκό προσκύνημα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Θρίλερ στη NASA: Νεκρός και ένατος επιστήμονας από άγνωστη αιτία - Πώς συνδέονται μεταξύ τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




