Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τη συνάντηση του «big 4»
Η γενική γραμματεία αθλητισμού γνωστοποίησε τον τρόπο κάλυψης της συνάντησης των επικεφαλής των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη συνάντηση των κ.κ. Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου με τους επιτελείς της FIFA και της UEFA, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που θα γίνει την Τετάρτη (22/1), ρυθμίστηκαν, καθώς το ενδιαφέρον γι' αυτή είναι μεγάλο και η γενική γραμματεία αθλητισμού γνωστοποίησε τα «μέτρα τάξης» που αποφασίστηκαν. Στην αίθουσα θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε κάμερα της ΕΡΤ, η οποία και θα μοιράσει πλάνα σε κάθε ενδιαφερόμενο, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί. Αναφορικά με τους φωτορεπόρτερ, ζητήθηκε το κάθε πρακτορείο να έχει μόνο έναν εκπρόσωπο, που θα μπορεί να πάρει θέση στην αίθουσα το αργότερα 20 λεπτά πριν την έναρξη της συνάντησης.
Όσον αφορά τους δημοσιογράφους, δε θα επιτραπεί η είσοδός τους στο ξενοδοχείο, μια απόφαση που αποτελεί μέρος των μέτρων τάξης που αποφασίστηκαν. Να θυμίσουμε πως η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 15.00 και σε αυτή, πλην των επικεφαλής του «big 4» θα δώσουν το παρών οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League).
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



