Κοτζιάς για ΠΑΟΚ: Ασόβαρη η κυβέρνηση - Φανταστείτε τι επικίνδυνα θα έκανε στο Κυπριακό
Κατακεραυνώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θέση για την αναταραχή που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά την σκανδαλώδη εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, όσο και μετά την νομοθετική πρωτοβουλία από το Μαξίμου που συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες.
«Στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη κυβέρνηση επέδειξε επιπολαιότητα, αναξιοπιστία, έλλειψη σοβαρότητας, υποτίμηση γεγονότων, φοβικότητα. Όλα όσα κάνει και στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς, τι επικίνδυνα θα έκανε σε σοβαρά θέματα, όπως Ονοματολογικό και Κυπριακό».
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



