Champions League: Στις 27 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο τελικός
Σύμφωνα με ισπανικές διαρροές και ο τελικός του Europa League θα μετατεθεί για τις 24 Ιουνίου - Καμία επίσημη αναφορά από την UEFA🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η UEFA αποφάσισε την αναβολή του Euro 2020 και τη διεξαγωγή του έναν χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2021 από τις 11 Ιουνίου ως και τις 11 Ιουλίου.
Η τηλεδιάσκεψη της UEFA με τις 55 Διεθνείς Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες συνεχίζεται και σύμφωνα με ισπανικές διαρροές ο τελικός του Champions League θα μετατεθεί για τις 27 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, αντί για τις 30 Μαϊου σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.
Παράλληλα τρεις μέρες νωρίτερα, στις 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Europa League στο Γκντανσκ.
Πάντως στην επίσημη ανακοίνωσή της για την αναβολή του Euro 2020 η UEFA, δεν κάνει την παραμικρή αναφορά για τις ευρωπαϊκές συλλογικές διοργανώσεις.
Διαβάστε ακόμη
Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



