
Πένθος για τον Φερνάντο Σάντος - Πέθανε η μητέρα του
Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας πενθεί την απώλεια της μητέρας του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πένθος βυθίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, καθώς πέθανε σε ηλικία 83 ετών η μητέρα του Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, έπειτα από μακρά ασθένεια.
«Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες. Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος», αναφέρει η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της.
Πριν από λίγες μέρες, ο Φερνάντο Σάντος που είχε εργαστεί με επιτυχία και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες για προφύλαξη από τον κορονοϊό: «Φροντίστε τους φίλους σας, είμαστε μαζί. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά. Ο Θεός μας προστατεύει όλους» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Veriko Tchumburidze στο ethnos.gr: «Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά την πλούσια παράδοση της Κρήτης»
Σοκ στη Φενέρμπαχτσε: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Ακτούρκογλου από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι
Φρίκη στην Κέρκυρα: Πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από σκύλο και τον άφησε να πεθάνει στον δρόμο - Σκληρές εικόνες
Ασυνήθιστο φαινόμενο στην Ηγουμενίτσα: Λιμνούλα έγινε ροζ - Τα πιθανά αίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


