Renault: Η ηλεκτρική αντεπίθεση ξεκινά από τη Γενεύη
Το περίπτερο του γκρουπ θα μπει… στην πρίζα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Renault θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το ηλεκτρικό πρωτότυπο MORPHOZ, που αντικατοπτρίζει το όραμά της για την αυτοκίνηση του μέλλοντος και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον προπομπό των μελλοντικών ηλεκτρικών μοντέλων.
Στη Γενεύη η Renault θα έχει ένα 100% «εξηλεκτρισμένο» περίπτερο, με μία πλήρη γκάμα 8 ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρικού Twingo Z.E., που θα κάνει, στη Γενεύη, την παγκόσμια πρεμιέρα του.
Στον ίδιο όμιλο, η Dacia ξεκινάει την ηλεκτρική της επανάσταση με το πιο προσιτό 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης. Περισσότερα στοιχεία για το όνομα και τα χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν δημοσιοποίησε, όμως αυτό που άφησε να εννοηθεί είναι ότι θα είναι αρκετά φθηνό.
Διαβάστε ακόμη
Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
«Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




