Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου Παρισιού ακυρώνεται λόγω κορονοϊού
Είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί από την 1-11 Οκτωβρίου, αλλά η πανδημία δεν θα ανοίξει την αυλαία των παρουσιάσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει και τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η φετινή έκθεση λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων στον τομέα της υγείας.
Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί από την 1-11 Οκτωβρίου. Η έκθεση γίνεται κάθε δυο χρόνια και εναλλάσσεται με την αντίστοιχη έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
«Υπό το πρίσμα της σοβαρότητας αυτής της άνευ προηγουμένου κρίσης για την υγεία και των επακόλουθων οικονομικών της κύμα σοκ, το οποίο έπληξε σοβαρά τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, είμαστε αναγκασμένοι να το ανακοινώσουμε δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2020 στην τρέχουσα μορφή του», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



