Volvo: Άνοιξε ξανά το εργοστάσιο και τα γραφεία της στη Σουηδία
Προηγήθηκε η αναστολή εργασιών για τρεις εβδομάδες – Συνεχίζονται τα μέτρα προφύλαξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Volvo άνοιξε ξανά το εργοστάσιο και τα γραφεία της στη Σουηδία μετά την αναστολή εργασιών για τρεις εβδομάδες, λόγω κορονοϊού.
Το εργοστάσιο της Volvo στη Γάνδη άνοιξε ξανά στις 20 Απριλίου, αλλά με μειωμένη παραγωγή, ενώ το εργοστάσιό της στη Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ανοίξει στις 11 Μαΐου.
«Ο ρυθμός παραγωγής θα εξαρτηθεί από την αγορά. Μπορούμε να παράγουμε με πλήρη ταχύτητα αυτοκίνητα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις παραγγελίες», δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος, Hakan Samuelsson.
Στη Σουηδία, από την άλλη, όλες οι αίθουσες συσκέψεων, οι χώροι των γραφείων και τα εστιατόρια έχουν προσαρμοστεί ανάλογα ώστε οι εργαζόμενοι και οι παραβρισκόμενοι να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




