Ford: Στις 4 Μαΐου επαναλειτουργεί εργοστάσιά της σε κάποιες χώρες της Ευρώπης
Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε μειωμένους ρυθμούς, με προτεραιότητα στις επιβεβαιωμένες παραγγελίες πελατών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ford επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να ξαναρχίσει τις δραστηριότητες παραγωγής στα περισσότερα κύρια εργοστάσια οχημάτων και κινητήρων της στην ηπειρωτική Ευρώπη από τις 4 Μαΐου.
Η παραγωγή θα ξεκινήσει σταδιακά στις 4 Μαΐου στα εργοστάσια συναρμολόγησης οχημάτων στο Saarlouis και στα εργοστάσια εργασιών συναρμολόγησης και κατασκευής κινητήρων στην Κολονία της Γερμανίας. Επίσης, θα ξαναρχίσουν οι εργασίες στο εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων στη Βαλένθια της Ισπανίας και στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης οχημάτων και παραγωγής κινητήρων στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.
Στο εργοστάσιο κινητήρων στη Βαλένθια, η παραγωγή θα ξαναρχίσει στις 18 Μαΐου, ενώ η ημερομηνία επανεκκίνησης για τις μονάδες παραγωγής κινητήρων της Ford στο Dagenham και το Bridgend στη Μ. Βρετανία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.
Η παραγωγή θα ξεκινήσει σε μειωμένους ρυθμούς, με προτεραιότητα στις επιβεβαιωμένες παραγγελίες πελατών και σταδιακά θα εντατικοποιηθεί τους επόμενους μήνες μέχρι την πλήρη επαναφορά. Στη στρατηγική σχεδιασμού της παραγωγής λαμβάνονται υπόψη η ετοιμότητα των προμηθευτών, οι περιορισμοί μετακινήσεων κάθε χώρας και οι εκθέσεις των εμπόρων της Ford που θα επαναλειτουργήσουν σε βασικές αγορές, καθώς και η ζήτηση των πελατών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Σύμφωνα με την εταιρεία, θα εφαρμοστεί μία ολοκληρωμένη λίστα παγκόσμιων προτύπων της Ford για την κοινωνική αποστασιοποίηση και πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στα εργοστάσια και τις λοιπές εγκαταστάσεις της Ford σε όλη την Ευρώπη.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



