GP Ουγγαρίας: Μπορεί να γίνει αλλά μόνο χωρίς θεατές
Αυτή η χώρα ανακοίνωσε ότι οι εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ουγγρικό Grand Prix της F1 -που είναι προγραμματισμένο για τον Αύγουστο- μπορεί να γίνει μόνο χωρίς θεατές, όπως ανέφεραν οι διοργανωτές. Ο αγώνας στο Hungaroring ήταν για τις 2 Αυγούστου, αλλά η Ουγγαρία ανακοίνωσε ότι οι εκδηλώσεις με περισσότερους από 500 συμμετέχοντες δεν μπορούν να διεξαχθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου.
«Είναι πλέον προφανές ότι οποιοσδήποτε αγώνας F1 στην Ουγγαρία μπορεί τώρα να διεξαχθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές», ανέφεραν οι διοργανωτές.
Η F1 σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς καθυστέρηση στο Red Bull Ring της Αυστρίας 3-5 Ιουλίου, ακολουθούμενο από το βρετανικό Grand Prix στο Silverstone υπό παρόμοιες συνθήκες. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει ένα αναθεωρημένο ημερολόγιο, και το GP της Ουγγαρίας θα μπορούσε τώρα να πάει για αργότερα, δεδομένου ότι πάνω από 1.000 άτομα θα είναι παρόντα ακόμη και χωρίς θεατές. Οι διοργανωτές του Ούγγρου GP ανέφεραν ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης «είχε σαφώς άμεσο αντίκτυπο» στον αγώνα.
«Πιστεύουμε ότι ο αγώνας χωρίς θεατές, είναι προτιμότερο να μην έχουμε καθόλου αγώνα. Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Formula 1 για να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό δυνατό», όπως τόνισαν οι ίδιοι.
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



