H Ferrari υπόσχεται ότι τα ηλεκτρικά της θα είναι… Ferrari!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που καλούνται να λύσουν οι κατασκευαστές στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το αυξημένο τους βάρος, ιδίως όταν πρόκειται για σπορ κατασκευές.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του, το αφεντικό της Ferrari, Benedetto Vigna, τόνισε ότι η ιταλική φίρμα έχει βαθιά κατανόηση της δυναμικής των αυτοκινήτων και αυτό θα τη βοηθήσει να συνεχίσει να παράγει συναρπαστικά μοντέλα και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, νικώντας το πρόβλημα του αυξημένου βάρους τους.
Μιλώντας στο CNBC, ο Vigna δήλωσε «μπορούμε να διαχειριστούμε το επιπρόσθετο βάρος, είναι αλήθεια ότι οι μπαταρίες προσθέτουν πάνω από 100 kg αλλά μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό γιατί έχουμε βαθιά κατανόηση της δυναμικής των αυτοκινήτων».
Ο ισχυρός άντρας της Ferrari πρόσθεσε ακόμα ότι το Maranello θα προσφέρει κάτι μοναδικό στην αγορά, που θα αλλάξει όσα ξέρουμε για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός κατασκευαστής θα προσθέσει στην γκάμα του μέχρι το 2026, 15 νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου hypercar και ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Από την ίδια χρονιά, μόλις το 40% των μοντέλων του θα διαθέτουν αποκλειστικά θερμικό μοτέρ. Το υπόλοιπο 55% της γκάμας θα αποτελείται από υβριδικά και το 5% θα αποτελείται από αμιγώς ηλεκτρικά.
Όμως οι αναλογίες θα αλλάξουν ριζικά μέχρι το 2030, οπότε το 40% των μοντέλων της Ferrari θα είναι ηλεκτρικά, το άλλο 40% υβριδικά και τα μοντέλα μόνο με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα περιοριστούν στο 20%.
Πηγή: drive.gr
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Το σενάριο διαφυγής προς Γερμανία εξετάζουν οι Αρχές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



