Ασυνείδητος 18χρονος έτρεχε με 188 χλμ. την ώρα στην Αττική Οδό
Σε βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ύστερα από σοβαρή παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, καθώς κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα ένας 18χρονος.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Πέμπτης 31 Ιουλίου, το ραντάρ της Τροχαίας Αττικής κατέγραψε το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός να κινείται με ταχύτητα 188 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Οδό Υμηττού, σε σημείο όπου το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι 80 χλμ/ώρα.
Ο 18χρονος ξεπέρασε δηλαδή το όριο κατά 108 χλμ/ώρα.
Σε βάρος του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις και σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό για τα περαιτέρω.
Viral βίντεο τους έστειλε φυλακή: Η απάτη με τα στημένα τροχαία - Πήραν αποζημιώσεις 80.000 δολαρίων
Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος παραβίασε τον μισό ΚΟΚ και... μάζεψε πρόστιμα 18.590 ευρώ
«Φτιάξε ένα καλό, το χθεσινό ήταν πικρό»: Ψυχολόγος του Πειραιά σε κύκλωμα ναρκωτικών - Η «καβάτζα», το ghost phone και η τραγουδίστρια
Πανσέληνος Αυγούστου 2026: Μαγευτικές εικόνες από το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




