H Volkswagen λέει «αντίο» στο θρυλικό «σκαθάρι»
Η εταιρεία αποφάσισε τα τελευταία Beetle να πωληθούν στο Amazon.com🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Volkswagen κατασκεύασε το τελευταίο Beetle στο εργοστάσιο που διαθέτει στη Βραζιλία. Το αυτοκίνητο-σύμβολο της γερμανικής μάρκας, μετά από 80 χρόνια, αποσύρεται από τη γκάμα και στη γραμμή παραγωγής του θα κατασκευάζεται ένα SUV, όπως αναφέρει το Reuters.
Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναπροσαρμόζουν την παραγωγική δυνατότητά τους για να αυξήσουν την παραγωγή των SUV και Crossover και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η παραγωγή των νέων ηλεκτρικών μοντέλων.
Η Volkswagen, στο εργοστάσιό της στην Πουέμπλα, στο Μεξικό, παράγει ήδη το Crossover Vigo Tiguan και στο τέλος του 2020 θα ξεκινήσει την παραγωγή του Crossover Tarek στη θέση του Beetle.
Αυτά τα Crossover μοντέλα είναι δημοφιλή στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εργοστάσιο στο Μεξικό καλύπτει τη ζήτηση. Η εταιρεία αποφάσισε τα τελευταία Beetle να πωληθούν στο Amazon.com για να δώσει μία νέα διάσταση στην εξέλιξη της αγοράς των αυτοκινήτων και στις δυνατότητες των ηλεκτρονικών αγορών.
Δολοφονία 21χρονου στην Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 54χρονο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία έστειλε κλήσεις για κακουργήματα και στους 13 βουλευτές της ΝΔ - Τι... πήρε πίσω μετά
Ντροπή: Γιατρός του ΕΣΥ κομπάζει ότι «τακτοποιεί» αδέσποτα και απειλεί εθελοντές
Αδέρφια παρίσταναν τους εμίρηδες και ζούσαν στη χλιδή: Πώς έγινε η απάτη των 21 εκατ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



