Περίπατος βιβλίου στην Αθήνα: Ξεχωριστές εκδηλώσεις και μεγάλες προσφορές από τις εκδόσεις Καπόν
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στις 7 και 8 Μαΐου 2022, οι εκδόσεις Καπόν σας καλούν στο βιβλιοπωλείο της Ραχήλ (Πλουτάρχου 22, 106 76 Κολωνάκι, 210 9210 983) στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Ένα γεμάτο διήμερο bazaar βιβλίου και δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συζητήσεις με συγγραφείς βιβλίων μας θα σας περιμένουν εκεί.
Το Σάββατο, στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Μετζικώφ, συγγραφέας του βιβλίου Ενδύματα και Διηγήματα, και η ηθοποιός Μαριάνθη Σοντάκη θα μας μιλήσουν για τις φορεσιές αλλοτινών τόπων του ελλαδικού χώρου, ενώ στη 1.00 μ.μ., ο Κώστας Μ. Σταματόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου 1922: πώς φτάσαμε στην Καταστροφή, και οι βραβευμένοι από την Ακαδημία Αθηνών συγγραφείς του έργου «Η προκυμαία της Σμύρνης» Αχιλλέας Χατζηκωνσταντίνου – Γιώργος Πουλημένος θα συζητήσουν μαζί για τη μικρασιατική περιπέτεια.
Μετά από δυο χρόνια αυστηρών περιορισμών, το καλό βιβλίο ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του σε εσάς!
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



