Ντοκιμαντέρ για την PJ Harvey στη Μπερλινάλε
Πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2019🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Πόλυ Τζιν Χάρβεϊ (πιο γνωστή ως PJ Harvey) θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου το 2019.
Το ντοκιμαντέρ «A Dog Called Money» θα σκηνοθετήσει ο φωτογράφος, σκηνοθέτης και συνεργάτης της Αγγλίδας τραγουδίστριας και μουσικού της ροκ, Σέιμους Μέρφι.
Η ταινία ακολουθεί τη δημιουργική διαδικασία πίσω από το άλμπουμ της PJ Harvey «The Hope Six Demolition Project» του 2016, καθώς και τις περιπέτειες της τραγουδίστριας και του σκηνοθέτη στο Λονδίνο, το Αφγανιστάν, το Κόσοβο και την Ουάσινγκτον.
Το ντοκιμαντέρ - σε παραγωγή της Pulse Films και σε συνεργασία με την Blinder Films και την JW Films - επιλέχθηκε να προβληθεί στο πρόγραμμα Official Panorama Selection στη Berlinale 2019, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου.
«Η Πόλυ και εγώ γνωριζόμαστε και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, αρκετά για εκείνη ώστε να ταξιδέψει μαζί μου στο Αφγανιστάν και σε άλλες δύσκολες περιοχές και για μένα να πιστεύω ότι θα φέρει πίσω μαγεία» δήλωσε ο Μέρφι. «Με προσκάλεσε για να κινηματογραφήσω κάθε στιγμή της ηχογράφησης των τραγουδιών που έφερε πίσω» είπε.
Οι προηγούμενες συνεργασίες των PJ Harvey και του Σέιμους Μέρφι ήταν για τρία μουσικά βίντεο για τα τραγούδια «The Orange Monkey», «The Wheel» και «The Community of Hope» από το «The Hope Six Demolition Project».
«Εξελικτικό σκάνδαλο»: Αυτό το είδος ψαριού επιβιώνει για 100.000 χρόνια χωρίς αρσενικά - Πώς γίνεται
Νέοι μπελάδες για τον Diddy: Ποινική έρευνα σε βάρος του για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης
Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15,1% η ΕΛΑΣ - 7 στους 10 θέλουν αλλαγή κυβέρνησης
Εικόνες τρόμου από το ιρανικό χτύπημα στο Κουβέιτ: Σκηνές απόλυτης καταστροφής στο αεροδρόμιο - «Πλήγματα αυτοάμυνας» λέει η Τεχεράνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



