Hugh Keays-Byrne: Πέθανε ο «κακός» των ταινιών Mad Max
Ήταν ο μοναδικός που είχε συμμετοχή και στις δυο ταινίες Mad Max🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο Hugh Keays-Byrne, ο... κακός των ταινιών Mad Max. Ο Χίου Κιζ-Μπιρν συμμετείχε και στην πρωτότυπη ταινία, αλλά και στο remake με τίτλο Mad Max: Fury Road, που γυρίστηκε μετά από 36 χρόνια. Ήταν, μάλιστα, ο μοναδικός που είχε συμμετοχή και στις δυο ταινίες.
Τον θάνατο του Αυστραλού ηθοποιού, ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Τεντ Τζόγκεγκα. «Υπήρξε ένας ήρως για τον κινηματογράφο της Αυστραλίας» είπε χαρακτηριστικά.
Η πρώτη ταινία με την οποία έγινε γνωστός ήταν το Mad Max του 1979, όταν ήταν ο... κακός που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο Μελ Γκίμπσον, ενώ το 2015 βρέθηκε «απέναντι» στη Σαρλίζ Θέρον και τον Τομ Χάρντι. Στην καριέρα του συμμετείχε σε πάνω από 50 κινηματογραφικές ταινίες, σε διάστημα 50 ετών ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του.
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια στις παραλίες: Σχεδόν οι μισές χωρίς ναυαγοσώστη - Γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα
Ο εκλογικός συναγερμός στο Μαξίμου, η Διαμαντοπούλου που τα φυλάει για Δούκα και ο αυξημένος πληθωρισμός
Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός - Τι προβλέπει για τη Χεζμπολάχ
«Δίχτυα» στη δεξαμενή των αναποφάσιστων ρίχνει η ΝΔ: Ανησυχία για χαλαρή ψήφο και υψηλή αποχή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




