Το «Αν» του Παπακαλιάτη έγινε τουρκική ταινία με πασίγνωστους πρωταγωνιστές (vid)
Μία Αγάπη - δύο ζωές, είναι η τουρκική διασκευή του «Αν»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ενθουσιασμένος είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καθώς το σενάριο της ταινίας του «Αν» διασκευάστηκε και ξαναγυρίστηκε ως τουρκική ταινία.
Η ταινία έχει τον τίτλο «Bir Ask - Iki Hayat», που σημαίνει «Μία αγάπη - Δύο ζωές», και μάλιστα πρωταγωνιστεί ένας από τους πιο διάσημους Τούρκους ηθοποιούς, πολύ γνωστός και στην Ελλάδα, ο Ενγκίν Ακγιουρέκ (Engin Akyürek}.
Η έκπληξη όμως έρχεται στον γυναικείο ρόλο, τον οποίο ερμηνεύει μια πολύ γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός.

Πρόκειται για την Μπεργκιουζάρ Κορέλ (Bergüzar Korel), η οποία είχε κάνει θραύση στην Ελλάδα στο πρώτο τουρκικό σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, «Χίλιες και μία νύχτες». Η Κορέλ είναι σύζυγος του τηλεοπτικού «Ονούρ» και «Σουλεϊμάν», Χαλίτ Εργκέντς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε στο Instagram για τη διασκευή: «Το σενάριο της ταινίας «Αν» διασκευάστηκε προσαρμόστηκε και ξανά γυρίστηκε, αυτή τη φορά στην Τουρκία με τίτλο Bir Ask-Iki Hayat (One love,Two lives). Σκηνοθέτης, ηθοποιοί και παραγωγή στην Κωνσταντινούπολη κάνανε εξαιρετική δουλειά. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις μετά από χρόνια ένα σενάριο σου να αγαπιέται και να ξαναπαίρνει ζωή με άλλο άρωμα σε άλλη γλώσσα και με άλλα πρόσωπα».
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



