Ντοκιμαντέρ για την «αυτοκρατορία» της Martha Stewart - Από τα πλούτη στη φυλακή
Η ζωή και η καριέρα της Μάρθα Στιούαρτ θα είναι το θέμα ντοκιμαντέρ του Netflix🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με το Variety, το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την Αμερικανίδα παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, συγγραφέα, γκουρού του lifestyle και επιχειρηματία, Μάρθα Στιούαρτ (Martha Stewart) θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Ρ. Τζ. Κάτλερ.
Η ταινία πιθανότατα θα περιγράφει τα πρώτα χρόνια της ζωής της Στιούαρτ στο Τζέρσεϊ Σίτι ως μπέιμπι σίτερ των παιδιών των ινδαλμάτων του μπέιζμπολ Μίκι Μαντλ και Γιόγκι Μπέρα των New York Yankees, τις μέρες της ως έφηβη μοντέλο και το μεγάλο της διάλειμμα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Θα δείχνει επίσης την ανάπτυξη της αυτοκρατορίας της Martha Stewart Living και την παραμονή της το 2004 στη φυλακή για αθέμιτη χρηματιστηριακή εκμετάλλευση εμπιστευτικών πληροφοριών.
Η πρώτη του ταινία του Κάτλερ ως παραγωγού, «The War Room», η οποία ακολουθεί την εκστρατεία του Μπιλ Κλίντον για το προεδρικό αξίωμα του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.
Survivor 4: Χλιδή και βόλτες στο Miami και ο Ατζούν «κανόνισε» τον Τριαντάφυλλο
MasterChef 5 τελικός: Ξεκαθαρίζει ο Αλέξανδρος - Βγαίνοντας είδα το άλλο πρόσωπο της Μαρίνας
Άγριες Μελισσες spoiler: Μετά τον Βόσκαρη πεθαίνουν Ανέτ και Μιλτιάδης
Ένα ιστορικό πολεμικό καράβι που κόστισε περισσότερο ως ναυάγιο παρά όταν έπλεε στις θάλασσες
«Φωτιά» τα ενοίκια για τη φοιτητική στέγη: Έως και 1.050 ευρώ για γκαρσονιέρα - Ο «χάρτης» με τις τιμές στις μεγάλες πόλεις
Με την πλάτη στον τοίχο ο Τραμπ: Η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ και ο κίνδυνος μιας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης
Παύλος Μαρινάκης στο ethnos.gr: Οι πολίτες δεν έχουν ανάγκη από νέες αυταπάτες, έχουν ανάγκη από λύσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




