MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
Υπόμνημα της ΝΔ στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» Κασιδιάρη και όποιου συνδυασμού «είναι πραγματικός αρχηγός» από τις εκλογέςΣοκ στην Κρήτη μετά την επίθεση σε βάρος της 30χρονης με δεκάδες μαχαιριές: Ο καυγάς και οι μαρτυρίες των γειτόνωνΓεωργίου speaking! Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις του αθλητικογράφου για τη σπάνια ασθένεια του γιου του και για τον εθισμό του στον τζόγοΑνησυχία και αυξημένα μέτρα μετά τις νέες μεταναστευτικές ροές στον Έβρο - Το χρονικό της διάσωσης των 91 ανθρώπωνΣύγκρουση ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τα φορολογικά: «Τρομακτικές θεωρίες που φρενάρουν την ανάπτυξη» - «Προαναγγέλλετε φοροεπιδρομή»
Homepage |   Σινεμά   |   29.09.2021 23:52
Newsroom
Newsroom
Το «House of Gucci» με τη Lady Gaga θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου 2021

Η ιστορία του οίκου Gucci στη μεγάλη οθόνη: Σκάνδαλα, δολοφονίες, χρήματα και μόδα της δεκαετίας του '90

επόμενο άρθροnext-article

Η ιστορία της δυναστείας του οίκου Gucci μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με πολλά σκάνδαλα, δολοφονίες, πισώπλατα μαχαιρώματα, φιλοδοξίες, χρήματα και μόδα της δεκαετίας του 1990. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «Ιnstyle» ίσως ο διάβολος, στην πραγματικότητα, δεν φοράει Prada, αλλά Gucci.

 

Το «House of Gucci» είναι μια κινηματογραφική αφήγηση μιας αληθινής εγκληματικής ιστορίας στο χώρο της μόδας: η δολοφονία του κληρονόμου του ομώνυμου πολυτελούς οίκου μόδας, Μαουρίτσιο Γκούτσι, (Άνταμ Ντράιβερ [Adam Driver]), εγγονού του ιδρυτή της μάρκας, Γκούτσιο. Σύμφωνα με το Deadline, παντρεύεται το 1973 την Πατρίτσια Ρετζάνι (Lady Gaga) και μαζί αποκτούν δύο παιδιά.

Ήταν γνωστό ότι ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, ξόδευε τα λεφτά του αλόγιστα. Το 1993 πουλάει τον οίκο για 170 εκατομμύρια δολάρια στον επενδυτικό όμιλο Investcorp, με έδρα το Μπραχρέιν. Το τέλος της σχέσης του με την Πατρίτσια έρχεται το 1985, όταν εκείνος φεύγει σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν επιστρέφει. Στην πραγματικότητα, την εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα. Εκείνος υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και ξεκινά μια έντονη διαμάχη μεταξύ τους που τελειώνει το 1991.

View this post on Instagram

A post shared by House of Gucci (@houseofguccimovie)

Το 1995, δέχεται δύο σφαίρες στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, καθώς ανεβαίνει τα σκαλιά της εισόδου του γραφείου του στο Μιλάνο. Δύο χρόνια μετά, μια ανώνυμη πληροφορία αποκαλύπτει ότι η πρώην γυναίκα του κρύβεται πίσω από την δολοφονία και συλλαμβάνεται. Γίνεται η «Μαύρη Χήρα» για τον ιταλικό Τύπο και η δίκη προσφέρει συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως το ποσό των 365.000 δολαρίων που έδωσε η Πατρίτσια σ' έναν επαγγελματία εκτελεστή και πρώην κατάδικο να τον σκοτώσει. Η Πατρίτσια φοβόταν ότι ο Μαουρίτσιο θα ξόδευε και τα τελευταία δολάρια με την καινούρια του φιλενάδα. Το μίσος της για τον πρώην σύζυγό της, δεν ήταν κρυφό. Καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκιση και αποφυλακίστηκε το 2014.

Σύμφωνα με το «GQ» τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη και στις ιταλικές Άλπεις υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρίντλεϊ Σκοτ βασισμένες στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» το 2001. Το καστ του «House of Gucci» δημιουργεί προσδοκίες και ανυπομονησία με την εμβληματική μόδα του οίκου, τα αξιολάτρευτα πλάνα του Άνταμ Ντράιβερ ως Μαουρίτσιο Γκούτσι, και την έκπληξη ενός αγνώριστου Τζάρεντ Λέτο που υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι. Πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αλ Πατσίνο ως ο Άλντο Γκούτσι ο Τζέρεμι Άιρονς ως ο Ροδόλφο Γκούτσι και η Σάλμα Χάγιεκ.

 

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα Τζέιμς Μποντ: Η «ολόχρυση» Kate Middleton επισκίασε τον γοητευτικό Daniel Craig

Angelina Jolie - Brad Pitt: «Με εντυπωσίασε η ασφάλεια του κάστρου τους» λέει ο Σομελιέ Γιάννης Μακρής

Leni Klum - Lila Moss: Οι κόρες δύο διάσημων μοντέλων κερδίζουν το στοίχημα στις πασαρέλες

Φαίη Σκορδά: Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Ρίκα Διαλυνά: «Ο σεισμός της Κρήτης ήταν τρομακτικός, έβγαινε ο κόσμος στον δρόμο και ούρλιαζε»

επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • Lady Gaga
  • Gucci
  • Αλ Πατσίνο
  • μόδα
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!
Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 05.06.2023 09:00
Ερχεται η νέα black list με τους μεγαλοοφειλέτες ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ - Ποιοι βγαίνουν στα μανταλάκια
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 05.06.2023 08:45
Αγορά εργασίας: Ανάρπαστοι οι «πληροφορικάριοι» και τα στελέχη πωλήσεων - Η... χρυσή 5άδα
MENSHOUSE
Μόνο αυτός ο γίγαντας θα το άντεχε: Ο απαράβατος όρος του Μουστάκα στο θέατρο που του στέρησε χρήμα και δουλειές
MENSHOUSE
Ο τελευταίος φθηνός, ανέγγιχτος παράδεισος: Το νησί που επιλέγουν όσοι αγαπούν την ηρεμία, το φρέσκο ψάρι και τα κρυστάλλινα νερά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
09-04-2023 15:46
Βάλερυ Κοντάκου στο ethnos.gr: «Η Τσέλι Γουίλσον μου έδειξε πόσο σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου»
02
21.04.2023 02:30
FUBAR: Πρεμιέρα τον Μάιο με πρωταγωνιστή τον 'Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ - Δείτε το επίσημο τρέιλερ
03
22.05.2023 21:00
Φεστιβάλ Καννών: Ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες του Αφγανιστάν με την υπογραφή της Τζένιφερ Λόρενς
04
29.05.2023 18:35
Φεστιβάλ Καννών: Η Ιρανή, Μαλάνγκα Τζαμπέρι και το πολιτικό μήνυμα πίσω από το φόρεμα θηλιά που τράβηξε τα βλέμματα
05
02.11.2018 11:04
Η γιορτή του σινεµά ξεκίνησε... διαφορετικά

POPULAR VIDEOS

Μεσημεριανό δελτίο 05/06/2023
Μεσημεριανό... | 05.06.2023 14:03
Μεσημεριανό δελτίο 05/06/2023
Τη «μάχη» της Κρήτης θέλει να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 05.06.2023 14:01
Τη «μάχη» της Κρήτης θέλει να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ώρα Ελλάδος 05/06/2023
Ώρα Ελλάδος... | 05.06.2023 10:42
Ώρα Ελλάδος 05/06/2023
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητσοτάκης – Ξεκινάει ξανά τις περιοδείες
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 05.06.2023 13:53
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητσοτάκης – Ξεκινάει ξανά τις περιοδείες
Νέες επιθέσεις από την Ουκρανία στο Μπέλγκοροντ καταγγέλλει η Μόσχα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 05.06.2023 14:13
Νέες επιθέσεις από την Ουκρανία στο Μπέλγκοροντ καταγγέλλει η Μόσχα