Βρέθηκαν οι παρουσιαστές των φετινών Όσκαρ
Η μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βρέθηκε τελικά λύση για την παρουσίαση της φετινής τελετής των βραβείων Όσκαρ, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του προέδρου του ABC Entertainment ότι δεν θα υπήρχε επίσημος οικοδεσπότης.
Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ακαδημίας στο Twitter και την παρουσίαση για την 91η τελετή των κινηματογραφικών βραβείων θα αναλάβουν οι περσινοί νικητές, Άλισον Τζάνεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρι Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ.

«Οι Άλισον Τζάνεϊ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γκάρι Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ, άκουσαν πέρυσι το όνομα τους να ανακοινώνεται και έλαβαν το χρυσό αγαλματάκι. Φέτος, θα βοηθήσουν να γίνουν πραγματικότητα περισσότερα όνειρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα είναι οι παρουσιαστές της φετινής τελετής», γράφει το σχετικό Τweet.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Το ethnos.gr στην Ψάθα: Καμένα σπίτια, συνεχείς αναζωπυρώσεις και νύχτα αγωνίας
Η ιστορία του Δανού πιλότου που σκοτώθηκε στην Ψάθα - Είχε 9.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του
Από ήρωας πρόσφυγας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Κυψέλη - Το προφίλ του 26χρονου
Η τεχνητή νοημοσύνη στο στόχαστρο: Γιατί τα data centers έγιναν πολεμικός στόχος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



