Τζέιν Φόντα και Μέρι Στίνμπεργκεν επιστρέφουν στο «Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ιταλία έχει ένα ωραίο δαχτυλίδι. Η Νταϊάν Κίτον, η Τζέιν Φόντα, η Κάντις Μπέργκεν και η Μέρι Στίνμπεργκεν επιστρέφουν για πολύ έρωτα στο «Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο».
Η πολυαναμενόμενη συνέχεια ακολουθεί τις τέσσερις καλύτερες φίλες μας καθώς μεταφέρουν τη λέσχη βιβλίων τους στην Ιταλία, για το διασκεδαστικό ταξίδι γυναικών, που δεν είχαν ποτέ. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια που συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή τους.
Τη σκηνοθεσία του «Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο» έχει αναλάβει ο Μπιλ Χόλντερμαν, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου στους κινηματογράφους.
- Επέστρεψαν οι μαθητές στα σχολεία και μαζί οι φόβοι για έξαρση των ιώσεων: Δεν έχει έρθει ακόμα η κορύφωση του κύματος, εκτιμούν οι ειδικοί
- Δίκη Φιλιππίδη: Εμμένει στην αθωότητά του παρά τις καταγγελίες - «Είμαι άπιστος ναι, βιαστής δεν είμαι»
- Τραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του - Ερευνώνται τα αίτια
- Μπαριέντος: Καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας από τον μάνατζερ του για το Βόλος - Ολυμπιακός - «Μου είπε να δεχτώ κόκκινη κάρτα»
- Τουρισμός: Τι θα κρίνει το «στοίχημα» του 2023 - Φόβοι και προσδοκίες
Διαβάστε ακόμη
Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



