Michael Gambon: Πέθανε ο ηθοποιός που έπαιξε τον Ντάμπλντορ στις ταινίες Χάρι Πόττερ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο γνωστός ηθοποιός, Μάικλ Γκάμπον, ο οποίος έγινε γνωστός παγκόσμια για τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ, στις έξι τελευταίες ταινίες της σειράς Harry Potter, παίρνοντας τον ρόλο του αποθανόντα Ρίτσαρντ Χάρις.
Ο Σερ Μάικλ Τζον Γκάμπον, ήταν Άγγλος, γεννημένος στην Ιρλανδία, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μερικές από τις πιο γνωστές του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στις βρετανικές σειρές The Singing Detective και Maigret (1992).
Στην τεράστια καριέρα του κέρδισε τέσσερα βραβεία BAFTA και τρία Olivier, μεταξύ άλλων βραβεύσεων και υποψηφιοτήτων.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκα αγροτών: «Κλείσιμο και σφράγισμα στα πάντα» - Οι εισηγήσεις πριν την κρίσιμη σύσκεψη και το παράθυρο διαλόγου με την κυβέρνηση
Έτσι ξεκίνησε η πολύνεκρη φωτιά στο Κραν Μοντανά - Η λίστα με τις εθνικότητες των τραυματιών
«Εκρηκτικό» ποδαρικό στην Αίτνα: Εντυπωσιακές εικόνες με ποτάμια από λάβα στο ηφαίστειο της Σικελίας
«Όπως οι Σπαρτιάτες» - Σαρωτικοί Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα τους στο United Cup
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



