Σε πλειστηριασμό παράνομο DVD του «Poor Things» του Λάνθιμου - Πλειοδότης έδωσε 300 δολάρια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τρεις μέρες μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, πλειοδότης πλήρωσε περισσότερα από 300 δολάρια για ένα DVD της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ertnews.gr, σε μια εποχή που αρκετές χώρες έχουν βγει από τον χώρο της παραγωγής και διανομής οπτικών δίσκων, τα συγκεκριμένα DVD διανέμονται αποκλειστικά σε μέλη επιτροπών με μοναδικό στόχο και σκοπό την ψηφοφορία. Υπάρχει δε ρητή απαγόρευση ως προς τη μεταπώληση. Ακριβώς λόγω της σπανιότητας τους, οι συλλέκτες κάνουν μεγάλες προσπάθειες να τα βρουν και να τα αποκτήσουν με κάθε τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός ξεκίνησε από 4.99$ και κατέληξε ξεπερνά τα 300$.
Τα στούντιο έχουν εκφράσει την αντίθεση τους σε αυτή την πρακτική, καθώς οι νέοι κατόχοι δεν είναι πάντα απαραίτητο ότι προστατεύουν την πνευματική ιδιοκτησία. Επομένως, τα στούντιο φοβούνται ότι οι ταινίες τους διαρρέουν πριν κυκλοφορήσουν στις αίθουσες. Η Ακαδημία είχε διαγράψει μέλος στο παρελθόν που δάνεισε ταινία σε μη δικαιούχο.
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



