Hugh Jackman - Tobey Maguire: Η Marvel ετοιμάζει μία ιστορική συνύπαρξη
Wolverin και Spiderman στην ίδια ταινία;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Marvel φαίνεται να προετοιμάζει το έδαφος για μια πολυαναμενόμενη κινηματογραφική συνάντηση, που αν επιβεβαιωθεί, θα συνταράξει το πολυσύμπαν της.
Τα εμπόδια που προσπεράστηκαν
Οι φήμες θέλουν τον Σπάιντερ-Μαν του Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και τον Γουλβεριν του Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) να συναντώνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, σε ένα crossover που ήδη συναρπάζει τους θαυμαστές.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τη Marvel Studios, η επανακυκλοφορία της αυθεντικής τριλογίας του Σπάιντερ-Μαν με τον Μαγκουάιρ τον προσεχή Σεπτέμβριο, σε ένα ειδικό κινηματογραφικό event, έχει αναζωπυρώσει τις εικασίες. Κομβικό ρόλο θα παίξει η προβολή της εκτεταμένης έκδοσης του Spider-Man 2.1 σε ανάλυση 4K – η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο cut θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Τροφοδοτώντας περαιτέρω τα σενάρια, επανήλθαν στο προσκήνιο παλαιότερες δηλώσεις του Χιου Τζάκμαν, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι το 2002 βρέθηκε πολύ κοντά σε cameo εμφάνιση στην πρώτη ταινία Spider-Man. Η συμμετοχή του ως Γουλβεριν δεν προχώρησε τελικά, λόγω τεχνικών προβλημάτων με τη στολή αλλά και νομικών εμποδίων μεταξύ των στούντιο που κατείχαν τότε τα δικαιώματα των χαρακτήρων.
Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει. Με τη Disney να έχει αποκτήσει τόσο τη Marvel όσο και τη 20th Century Fox – και μαζί της τα δικαιώματα του Γουλβεριν – και τη Sony να παραμένει διαχειρίστρια του Σπάιντερ-Μαν, η προοπτική ενός πολυαναμενόμενου crossover φαντάζει πιο ρεαλιστική από ποτέ.
Οι φαν των δύο εμβληματικών χαρακτήρων εκφράζουν έντονα την επιθυμία τους να δουν επίσημα τον Μαγκουάιρ και τον Τζάκμαν να μοιράζονται τον ίδιο καμβά, όχι πλέον ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ατυχία του παρελθόντος, αλλά ως πραγματικότητα της επόμενης φάσης του Marvel Cinematic Universe.
Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας Byron: Δύσκολη νύχτα με σφοδρές καταιγίδες και συνεχή μηνύματα του 112
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Κέρδισα 7-8 φορές στο Τζόκερ, η Ferrari είναι δώρο της μητέρας μου» - Η κατάθεση Μαγειρία και η ένταση με Κωνσταντοπούλου
Πούτιν: «Απαράδεκτα» ορισμένα σημεία του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου - Νέες διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Αυστραλία: Το «λιλιπούτειο καγκουρό» που επέστρεψε από την εξαφάνιση, αυξάνοντας τον πληθυσμό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



