Το κόμικ «The Magic Order» γίνεται σειρά στο Netflix
Η νέα σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2020🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την επιτυχία του «The Umbrella Academy», το Netflix ετοιμάζει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη σειρά κόμικ «The Magic Order» του Mark Millar.
Η ιστορία ακολουθεί πέντε οικογένειες μάγων, που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν τον κόσμο μας για πολλές γενιές. Κατά την διάρκεια της ημέρας, ζουν ανάμεσα μας, όμως, την νύχτα μεταμορφώνονται σε μάγους που μας προστατεύουν από δυνάμεις του σκότους.
Την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο James Wan, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού με τον Mark Millar. Η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ η κυκλοφορία της αναμένεται μέσα στο 2020.
Διαβάστε ακόμη
Οι τρεις λόγοι που ο Τραμπ διεκδικεί τη Γροιλανδία και οι τρεις τρόποι για την αποκτήσει
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Προϋπήρξε η ανάπτυξη μαθηματικής σκέψης από τη γλώσσα; Μια νέα επιστημονική μελέτη ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



