Οδύσσεια: Κυκλοφόρησε το νέο και τελευταίο τρέιλερ της ταινίας του Christopher Nolan
Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου παγκοσμίως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Λίγο πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης «Οδύσσειας», δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν (Christopher Nolan), η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς.
Το καθηλωτικό τρέιλερ
Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους ακολουθεί το περιπετειώδες ταξίδι του Οδυσσέα προς την Ιθάκη, μετά το τέλος του Τρωικού Πολέμου, μέσα από τη χαρακτηριστική σκηνοθετική ματιά του βραβευμένου δημιουργού.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα συναντάμε τον Ματ Ντέιμον, ενώ το καστ συμπληρώνουν κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ. Ο Τομ Χόλαντ υποδύεται τον Τηλέμαχο, η Αν Χάθαγουεϊ την Πηνελόπη, η Zendaya τη θεά Αθηνά, ο Ρόμπερτ Πάτινσον τον Ερμή και η Σαρλίζ Θερόν τη μάγισσα Κίρκη.
Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε σε εντυπωσιακές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Ιταλία, η Μάλτα, το Μαρόκο, η Σκωτία και η Ισλανδία, ενώ μέρος των γυρισμάτων έγινε και στις ερήμους της Σαχάρας. Οι τελευταίες σκηνές της ταινίας ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες.
Με προϋπολογισμό που, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια, η «Οδύσσεια» αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX, υπό τη διεύθυνση φωτογραφίας του Χόιτε βαν Χοϊτέμα.
Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως στις 17 Ιουλίου, αποτελώντας μία από τις πιο πολυσυζητημένες κινηματογραφικές κυκλοφορίες του καλοκαιριού.
Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις πολυκατοικίες: Τι θα ισχύει με κοινόχρηστα και συνελεύσεις
Τα καρτέρια βίας, οι εμπρησμοί και η διακίνηση «ροζ κοκαΐνης» - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση οπαδών
Ελαφόνησος: Ένας από τους πλοιοκτήτες ήταν ο άνδρας που επιβιβάστηκε κολυμπώντας στο φέρι μποτ
Διονύσιος Ταμπάκης: Ο Έλληνας «μέταλ παπάς» που «παντρεύει» το doom με techno, ραπ και... ψαλμούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



