Έρχεται στις αίθουσες το «Κριντ II» (pic+vid)
Έρχεται το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της ταινίας πυγμαχίας «Κριντ - Creed»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

To διαφημιστικό πόστερ του πολυαναμενόμενου δεύτερου μέρους της επιτυχημένης ταινίας πυγμαχίας «Κριντ - Creed» ήδη φιγουράρει στα σινεμά.
Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 σε διανομή της Tanweer.
Στις ΗΠΑ θα βγει στις 21 Νοεμβρίου για να αξιοποιήσει και την μεγάλη αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Η σκηνοθεσία είναι του Steven Caple Jr, ενώ ο Σταλόνε είναι και ένας εκ των παραγωγών.
Τρία χρόνια μετά, στο «Κριντ II», ο Ρόκι Μπαλμπόα (στο ρόλο και πάλι ο Σιλβέστερ Σταλόνε που είχε προταθεί για το Όσκαρ β’ ανδρικού για το ρόλο το 2015) προπονεί τον Adonis «Donnie» Creed που τον υποδύεται ξανά ο 31χρονος Μάικλ Μπι Τζόρνταν (εκ των πιο σέξι ανδρών για το 2018 σύμφωνα με το περιοδικό People) για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά έναν αντίπαλο πολύ επικίνδυνο και με ιδιαίτερο συμβολισμό… τον γιο του Ιβάν Ντράγκο, Βίκτορ.
Τον Ιβάν ερμηνεύει ο 61χρονος Σουηδός Dolph Lundgren που ήταν ο σκληρός αντίπαλος του Ρόκι- Σταλόνε στο «Ρόκι IV» το 1985 και τον Βίκτορ, ο Florian Munteanu.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



