Τα «Φιλαράκια» έγιναν Lego (pics)
Το Lego Central Perk θα κυκλοφορήσει online και στα καταστήματα την 1η Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 60 δολάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τα 25 χρόνια που έχουν περάσει από την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης σε όλους σειράς «Φιλαράκια», η LEGO θα κυκλοφορήσει το σετ Central Perk, το οποίο θα περιέχει τις φιγούρες τον Ρος Γκέλερ, την Ρέιτσελ Γκριν, τον Τσάντλερ Μπινγκ, την Μόνικα Γκέλερ, τον Τζόι Τριμπιάνι και τη Φοίβη Μπουφέ. Θα έχουμε επίσης τον διάσημο πορτοκαλί καναπέ, 2 καρέκλες, τη γωνία που η Φοίβη τραγουδούσε και το μπουφέ με μηχανή καφέ.
Παράλληλα, οι φιγούρες των πρωταγωνιστών θα φέρουν και ειδικά αξεσουάρ και αντικείμενα σχετικά με το χαρακτήρα τους στη σειρά. To σετ που περιλαμβάνει 1070 κομμάτια θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα LEGO και στο online κατάστημα της εταιρίας από την 1η Σεπτεμβρίου, και θα κοστίζει 60 δολάρια.
Διαβάστε ακόμη
Από τα χιόνια στον Όλυμπο μέχρι τους «πύρινους ανεμοστρόβιλους» στη Γαλλία: Πώς συνδέονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το εργοστάσιο στην Κόρινθο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στα Εξαμίλια
Η στιγμή που 7,1 Ρίχτερ «χτυπούν» την Ιαπωνία - Τραυματίες, καταρρεύσεις κτιρίων και πυρκαγιές
Ηλικιακός ρατσισμός: Η πόλη που δεν θέλει άλλους ηλικιωμένους - «Χρειαζόμαστε νέους και οικογένειες»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



