Τα «Φιλαράκια» έγιναν Lego (pics)
Το Lego Central Perk θα κυκλοφορήσει online και στα καταστήματα την 1η Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει 60 δολάρια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αφορμή τα 25 χρόνια που έχουν περάσει από την πρεμιέρα της πολυαγαπημένης σε όλους σειράς «Φιλαράκια», η LEGO θα κυκλοφορήσει το σετ Central Perk, το οποίο θα περιέχει τις φιγούρες τον Ρος Γκέλερ, την Ρέιτσελ Γκριν, τον Τσάντλερ Μπινγκ, την Μόνικα Γκέλερ, τον Τζόι Τριμπιάνι και τη Φοίβη Μπουφέ. Θα έχουμε επίσης τον διάσημο πορτοκαλί καναπέ, 2 καρέκλες, τη γωνία που η Φοίβη τραγουδούσε και το μπουφέ με μηχανή καφέ.
Παράλληλα, οι φιγούρες των πρωταγωνιστών θα φέρουν και ειδικά αξεσουάρ και αντικείμενα σχετικά με το χαρακτήρα τους στη σειρά. To σετ που περιλαμβάνει 1070 κομμάτια θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα LEGO και στο online κατάστημα της εταιρίας από την 1η Σεπτεμβρίου, και θα κοστίζει 60 δολάρια.


Διαβάστε ακόμη
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



