Αποκάλυψη για το Joker: Η υπάλληλος εκθέτει το υπουργείο Πολιτισμού στην κατάθεσή της στην ΕΛ.ΑΣ.
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Διαφορετική εκδοχή σε σχέση με την επίσημη θέση του υπουργείου Πολιτισμού υιοθέτησε στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού που κίνησε τη διαδικασία για τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. σε αίθουσες όπου προβαλλόταν η ταινία «Joker».
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, η υπάλληλος του υπουργείου περιέγραψε αναλυτικά τη διαδοχή των γεγονότων. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες κατήγγειλαν ότι ανήλικοι παρακολουθούν σε διάφορα σινεμά της Αττικής την ταινία «Joker», της οποίας η προβολή απαγορεύεται σε παιδιά.
Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε η υπάλληλος, το Τμήμα στο οποίο ανήκει ήρθε σε επικοινωνία με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για να γίνουν έλεγχοι. Μάλιστα, όλα έγιναν σε συνεννόηση με την προϊσταμένη της.
Έτσι, η ίδια αποφάσισε να πάει σε δύο κινηματογράφους, στο Μαρούσι και στα Πατήσια, και να κάνει ελέγχους. Αρχικά πήγε στο The Mall του Αμαρουσίου και διαπίστωσε ότι ανήλικοι αγοράζουν εισιτήρια για τον «Joker». Ειδοποίησε, λοιπόν, την Αστυνομία, αφού πρώτα ο εισαγγελέας είχε δώσει τη σχετική προφορική εντολή. Περιπολικό του τοπικού Τμήματος -και όχι πάνοπλοι άντρες όπως αναφέρθηκε- έφτασε στο σινεμά.
Άνοιξαν τα φώτα της αίθουσας και προσήχθησαν στο Τοπικό Τμήμα συνολικά επτά ασυνόδευτα ανήλικα αλλά και ο υπεύθυνος του κινηματογράφου. Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για τους γονείς των ανηλίκων, αλλά και για τον υπεύθυνο του σινεμά.

Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι η υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, η οποία ανήκει στην επιτροπή γνωμοδοτικών επιτροπών για την καταλληλότητα των κινηματογραφικών έργων, μετέβη και η ίδια στο τοπικό τμήμα μαζί με τους προσαχθέντες, γεγονός που δείχνει ότι η διαδικασία ήταν οργανωμένη και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του τμήματός της και του εισαγγελέα.
Την επόμενη ημέρα υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού μετέβη σε σινεμά στα Πατήσια και κίνησε ξανά την ίδια διαδικασία. Στα Πατήσια βρέθηκαν οκτώ ασυνόδευτα ανήλικα και ακόμα τέσσερα, τα οποία παρακολουθούσαν την ταινία με τους γονείς τους. Και σε αυτή την περίπτωση αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος έφτασαν στην αίθουσα, μόνο που αυτήν τη φορά δεν έγιναν προσαγωγές αλλά απλή καταγραφή.
Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει μια εμφανής διαφοροποίηση σε σχέση με τη θέση του υπουργείου Πολιτισμού, που υποστηρίζει ότι το υπουργείο δεν γνώριζε για τις συγκεκριμένες ενέργειες στα σινεμά.
- Ταυτοποιήθηκαν άλλα 10 άτομα που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πληροφορίες για νέα εντάλματα
- Τραγωδία στη Φωκίδα: Μετωπικά με λεωφορείο συγκρούστηκε η 67χρονη που έχασε τη ζωή της - Στο νοσοκομείο πέντε επιβάτες
- Συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον - Ποια παραλία επισκέφθηκε και τον ενθουσίασε
- Καμπανάκι από ΒofA για τον κόσμο του «5%» - Πονοκέφαλος το selloff και ο πληθωρισμος
- Χωρίς τέλος το ράλι στις τιμές των καυσίμων - Οι στρεβλώσεις στην αγορά και τα «πατημένα» 2 ευρώ στη βενζίνη
- Το πείραμα της Φλουμινένσε: Η ομάδα που παίζει το πιο περίεργο σύστημα στον κόσμο χάρη στον προπονητή της
- Τα έχει όλα: Το ελληνικό νησί των γαλήνιων διακοπών που οι σταρ του Χόλιγουντ θέλουν να αγοράσουν εξοχικό
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr






