Τέλος ο Ντάνιελ Κρεγκ από τον Τζέιμς Μποντ
Το «No Time to Die» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι επίσημα και εκτός Τζέιμς Μποντ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late Show» και επιβεβαίωσε ότι η εμφάνισή του στην επερχόμενη ταινία «No Time To Die» θα είναι και η τελευταία του ως πράκτορας 007.
«Τελειώσατε με τον Μποντ;» ρώτησε ο οικοδεσπότης Στίβεν Κόλμπερτ τον ηθοποιό. «Ναι» απάντησε ο Κρεγκ. Η πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ ήταν το 2006 στο «Casino Royale», ενώ αργότερα ακολούθησαν οι ταινίες «Quantum of Solace», «Skyfall» και «Spectre».
Ύστερα από αυτή τη δήλωση αναμένεται να ξαναρχίσει η συζήτηση για τη διαδοχή του Κρεγκ με τη λίστα των υποψηφίων για τον ρόλο του Βρετανού πράκτορα να μεγαλώνει. Το «No Time to Die» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




