Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στην Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελευσίνας Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης αποφάσισε ομόφωνα την τοποθέτηση του διεθνή θεατρικού σκηνοθέτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός αναλαμβάνει την εδώ και μήνες κενή θέση του Γενικού Καλλιτεχνικού Διευθυντή του θεσμού Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιλογή του Μιχαήλ Μαρμαρινού στηρίχτηκε αφενός στη δύναμη της προσωπικότητας του, αφετέρου στο πολυσχιδές καλλιτεχνικό του έργο. Οραματιστής στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, γνωρίζει τη διεθνή πολιτιστική σκηνή στην οποία έχει διακριθεί ως ένας εκ των πρεσβευτών της Ελλάδας που χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης στο εξωτερικό.
«Είναι πολύ μεγάλη τιμή ο τίτλος που μου αποδίδεται. Ελπίζω πως η αγάπη μου για την Ελευσίνα -που μετράει πολλά χρόνια, πολύ πριν την ανακύρηξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα- θα καταφέρει να μετατραπεί, με τη βοήθεια όλων των συνεργατών και της πόλης, σε ένα έργο που θα αφήσει ζωντανά ίχνη και αναμνήσεις», δήλωσε ο Μιχαήλ Μαρμαρινός μετά την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Υπενθυμίζουμε ότι οι προετοιμασίες για την Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης κλονίστηκαν από σοβαρές καθυστερήσεις στα έργα υποδομών και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια Κέλλυ Διαπούλη απομακρύνθηκε από τη θέση τον περασμένο Φεβρουάριο.
Θολό τοπίο για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Το μπρος - πίσω του Τραμπ
Έκαψαν το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
«Κάτι πήγε να μου πει και το έκλεισε απότομα»: Τι υποστηρίζει ο 66χρονος για την τελευταία επικοινωνία με τη Μυρτώ
Η στιγμή που απογοητευμένος φίλαθλος πέφτει από τις εξέδρες σταδίου σε αγώνα πάλης - Το βίντεο που έγινε viral
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



