Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου - Εμφανίστηκε σε σειρές του '90
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου που εμφανίστηκε σε σειρές του '90🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου, ύστερα από μάχη ενός μήνα με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας…Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζοντα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα… Εμφανίστηκε σε σειρές του 90 κ μάλιστα στο «Σφαγείο» της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου υποδύθηκε την σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου……», έγραψε χαρακτηριστικά.
Μεταξύ άλλων, η Έλσα Πελαγίδου εμφανίστηκε σε επεισόδιο της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος» με αφηγητή τον Γρηγόρη Βαλτινό (τίτλος «Καθαρτήριο», με την ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη) και στη σειρά «Μικρομεσαίοι» του 1992.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



