Μουσικός Δεκέμβριος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυτόν τον Δεκέμβριο ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) γεμίζει μουσική. Όλο τον μήνα, το ΚΠΙΣΝ παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με διαφορετικά ακούσματα.
Ειδικότερα, στις 4 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της μουσικής σειράς «Microcosmos», έρχεται στον Φάρο ο Ιταλός πολυοργανίστας και εκπρόσωπος της neoclassical μουσικής Federico Albanese και, μία εβδομάδα μετά, στον ίδιο χώρο, η σειρά συναυλιών «Jazz Chronicles» φιλοξενεί τις Maria-Christina Harper και Νίκη Ξυλούρη με τον ξεχωριστό τους ήχο που συνδυάζει την τζαζ με την παραδοσιακή μουσική.
Στην ενότητα «Cosmos», δύο συναυλίες θα πλημμυρίσουν με μελωδίες την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος: στις 19 Δεκεμβρίου η Αλέξια μαζί με τη διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα του El Sistema Greece υποδέχεται το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τον κινηματογράφο, ενώ, παραμένοντας σε εορταστική διάθεση, στις 26 Δεκεμβρίου η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ δίνει μια ξεχωριστή συναυλία με τα δημοφιλέστερα τραγούδια από τα μιούζικαλ του 'Αντριου Λόιντ Βέμπερ και ερμηνευτές τους Βασιλική Καραγιάννη, Βάσια Ζαχαροπούλου και Βασίλη Καβάγια.
Όλες οι συναυλίες πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/Xmas2022 καθώς και στις σελίδες στα social media @SNFCC.
Κόκκινος συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Πληροφορίες για επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν εντός 24 ωρών
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



